Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστικός ρόλος για τον Anthony Mackie στην δεύτερη σεζόν του Altered Carbon (trailer)

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από το Netflix, η σειρά Altered Carbon καταφθάνει με ένα ολοκαίνουριο trailer και τις πρώτες λεπτομέρειες της δεύτερης σεζόν.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο και ανανεωμένος αναμένεται να επιστρέψει ο Anthony Mackie μπαίνοντας στα παπούτσια του Takeshi Kovacs. Η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία 30 χρόνια μετά από την πρώτη σεζόν καθώς ο Kovacs έχει βγει στο κυνήγι για την χαμένη του αγάπη ονόματι, Quellcrist Falconer. Στο trailer παρουσιάζονται και οι καινούριες του ικανότητες με τα ενισχυμένα αντανακλαστικά και την γρήγορη επούλωση να είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο, σε μία σκηνή τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί Telekinesis για να τραβήξει ένα ζευγάρι Handguns.


Η δεύτερη σεζόν του Altered Carbon θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Φεβρουαρίου, με νέους ηθοποιούς όπως οι Lena Loren, Simone Missick, James Saito, και Dina Shihabi. Η Renee Elise Goldsberry επισρέφει στο ρόλο της Quell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*