Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από τη σειρά The Umbrella Academy

*
Το Netflix δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από το The Umbrella Academy, τη νέα μεταφορά comic book στη μικρή οθόνη. Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσί στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Το 1989, την ίδια ημέρα, σε διάφορα μέρη, γεννήθηκαν 43 παιδιά, από γυναίκες που δεν σχετίζονταν μεταξύ τους και προηγουμένως δεν είχαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Τα 7 από αυτά υιοθετήθηκαν από τον Sir Reginald Hargreeves, έναν δισεκατομμυριούχο βιομήχανο, που ίδρυσε την The Umbrella Academy και προετοιμάζει τα παιδιά για να σώσουν τον κόσμο. Όμως όλα δεν πάνε με βάση το αρχικό πλάνο. Στη διάρκεια της εφηβείας τους, η ομάδα διαλύεται. Μερικά χρόνια μετά και ενώ έχουν πατήσει τα 30, τα έξι παιδιά που επιβίωσαν, σμίγουν ξανά με αφορμή το θάνατο του Hargreeves. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya και Number Five συνεργάζονται για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του πατέρα τους. Όμως λόγω των άκρως αντίθετων προσωπικοτήτων τους, τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν ενωμένα. Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton και Mary J. Blige.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*