Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες επίσημες δηλώσεις για το πότε αναμένεται η πρεμιέρα του House of the Dragon, prequel του Game of Thrones

*
Οι φίλοι του Game of Thrones περιμένουν πως και πως το House of the Dragon, τη νέα prequel σειρά που ανακοίνωσε το HBO, και πλέον έχουμε κάποιες ενδείξεις για το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Σύμφωνα με την επικεφαλής προγραμματισμού του καναλιού, Casey Bloys, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα «κάποια στιγμή μέσα στο 2022», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Deadline στην οποία έγινε και η σχετική δήλωση. Η Bloys σημείωσε πως το σενάριο προχωράει και δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία για το cast. Το House of the Dragon βασίζεται στο βιβλίο Fire and Blood του George R.R. Martin και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα 300 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones. Μάλιστα, εστιάζει στην ιστορία των Targaryens.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*