Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη επίσημη φωτογραφία της Supergirl

Η απρόσμενη επιτυχία των τηλεοπτικών σειρών Arrow και The Flash, οδήγησε την DC να αναπτύξει το Supergirl, που βασίζεται στην γνωστή ξαδέρφη του Superman. Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε όσον αφορά στην ημερομηνία πρεμιέρας, είναι ότι θα προβληθεί την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016. Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία της Melissa Benoist με την χαρακτηριστική στολή, η οποία είναι σχεδιασμένη από την τρεις φορές βραβευμένη με Oscar, Colleen Atwood. Η ίδια μάλιστα δήλωσε: "Σχεδιάζοντας την Supergirl, ήθελα να αγκαλιάσω το παρελθόν, αλλά πιο σημαντικά, να την ωθήσω στο street στιλ των ηρώων δράσης του σήμερα". Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου υπογράφεται από τους Greg Berlanti (Arrow, The Flash) και Ali Adler, σε σκηνοθεσία Glen Winter.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zerocool7545
    • Σε λίγο θα δούμε τον τριτοξάδερφο της Wonder Woman και τον μπατζανάκη του Batman....

      Τις απεχθάνομαι αυτές τις σειρές για 2 βασικούς λόγους.
      Πρώτον γιατί μπασταρδεύουν τις αρχικές ιστορίες των ηρώων, τις αλλάζουν σε τραγικό βαθμό που οι ήρωες δεν αναγνωρίζονται.Δεν θα με πείραζε να ξαναγυρίσουν τις ιστορίες των ηρώων από την αρχή (για παράδειγμα πόσοι θυμούντε την παλιά σειρά Flash), αλλά χωρίς να μαμάνε το story.
      Δέυτερον δραματοποιούν τα πάντα.Είναι σιχαμερό.Τα κλάμα τρέχει ασταμάτητα.Δράμα και ξανά δράμα και ξανά μανά δράμα, δλδ έλεος, απλά έλεος
      .Ειδικά παίδες η υπερδραματοποίηση των σειρών και ταινιών τα τελευταία 5 χρόνια είναι ακριβώς ο λόγος που βλέπω σπανιότατα ταινίες και ειδικότερα Αμερικανικές σειρές.Εχω λατρέψει τις σειρές του BBC (Luther, Top of the lake, Sherlock κτλ) ακριβώς για αυτό το λόγο.

    • korko
    • δεν είναι σαν laura vandervoort στο smallville αλλά δεν δείχνει και χάλια.ελπίζω η σειρά να είναι καλή.

    • kokouman
    • @zerocool7545 Βασικα τα τελευταια χρονια οι Αμερικανικες σειρες εχουν κανει εκπληκτικη προοδο.Μιλαμε πλεον για κινηματογραφο στην τηλεοραση.Δε νομιζω οτι εχουν να ζηλεψουν ή να απολογηθουν για κατι.

    • Uzername
    • Απλα περιμενουμε και βλεπουμε... παντως ελπιζω να κανει guest starring o Tom Welling απο smallville και να μπλεξει με φλας και βελος

*