Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στη σειρά sci-fi Foundation του Apple TV+ (trailer)

Η συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ δημοσίευσε το πρώτο teaser για τη σειρά Foundation, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov.

Πρωταγωνιστούν Lee Pace (Guardians of the Galaxy, Halt and Catch Fire) που υποδύεται τον Brother Day, Αυτοκράτορα του Γαλαξία και ο Jared Harris (Chernobyl, The Terror) που έχει το ρόλο του Hari Seldon, μιας μαθηματική διάνοιας που προβλέπει την καταστροφή της Αυτοκρατορίας του Γαλαξία. Στο πλευρό τους οι Lou Llobell ως Gaal, Leah Harvey ως Salvor, Laura Birn ως Demerzel, Terrence Mann ως Brother Dusk και Cassian Bilton ως Brother Dawn.


Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και δημιουργοί είναι ο David Goyer και ο Josh Friedman. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman), ενώ η ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών αποτελείται από τους Josh Friedman, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Cameron Welsh και Robyn Asimov, κόρη του Isaac Asimov.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*