Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στον Robert Pattinson ως Batman (trailer)

Η επερχόμενη παραγωγή The Batman όπου πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson, είναι μια από τις πολυ-αναμενενόμενες ταινίες της DC. Τώρα, ο σκηνοθέτης Matt Reeves μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον Dark Knight.

Όπως πάντα, η εγκληματικότητα στην Gotham City έχει χτυπήσει κόκκινο και μια σκοτεινή προσωπικότητα αναζητά τον Batman. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα μόλις δύο χρόνια αφότου ο Bruce Wayne ξεκίνησε να δρα ως Batman, μια περίοδο όπου είναι απλά ένας μασκοφόρος μαχητής και όχι ο ήρωας της πόλης.


Ο Jeffrey Wright υποδύεται τον James Gordon, η Zoe Kravitz την Catwoman και ο Andy Serkis τον Alfred. Ακόμα, ο Reeves τονίζει πως πολλοί από τους χαρακτήρες, όπως η Catwooman, ο The Riddler και ο The Penguin, βρίσκονται ακόμα στα πρώτα τους βήματα.

Η ταινία The Batman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Οκτωβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*