Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη υποψηφιότητα για παραγωγή του Apple TV+ με το The Morning Show

*
To Apple TV+ κατάφερε να πάρει την πρώτη υποψηφιότητα για βράβευση παραγωγής του, σχεδόν 2 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας του. Ο λόγος για τη σειρά The Morning Show και τον Billy Crudup, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Β αντρικό ρόλο σε δραματική σειρά στα Critics’ Choice Awards. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τον Peter Dinklage του Game of Thrones και τον Asante Blackk του This Is Us. Κυρίαρχος στις υποψηφιότητες των Critics’ Choice Awards είναι το Netflix με 61 σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με τις 14 από αυτές να συγκεντρώνει ωστόσο το Irishman μόνο του (όπως πχ. για καλύτερη σειρά, καλύτερη σκηνοθεσία και Α’ αντρικό ρόλο).

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες υπηρεσίες streaming, κινήθηκαν χαμηλότερα, αφού το Amazon Prime Video έχει 14 υποψηφιότητες, το Hulu 7 και το CBS All Access μόλις 4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*