Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη φωτογραφία των Tails και Knuckles στην ταινία Sonic the Hedgehog 2

*
Αν και το τέλος της πρώτης ταινίας Sonic the Hedgehog μαρτύρησε την επιστροφή του Tails, η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή με τους Tails και Knuckles για το Sonic the Hedgehog 2 έχει ξεσηκώσει ήδη τους fans. Η εικόνα έρχεται από τα γυρίσματα της νέας ταινίας που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μέσω του Twitter.



Πέραν των δύο εικόνων με την παρέα, δημοσιεύτηκε και ένα video στο λογαριασμό του χρήστη Jack969 στο Instagram, όπου και φαίνεται ο Jim Carrey σε ένα γερανό να ανεβαίνει προς τα πάνω.



Στην ταινία επιστρέφουν όλοι οι πρωταγωνιστές και εμπλεκόμενοι με την πρώτη κινηματογραφική επανεμφάνιση του Sonic και αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία τα πρώτα trailers. Το Sonic the Hedgehog 2 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 22 Απριλίου 2022. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*