Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix

*
Η υπηρεσία streaming Netflix δημοσίευσε ένα teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher, που επικεντρώνεται στην Ciri.

Ο Henry Cavill επανέρχεται στον ρόλο του ως Geralt of Rivia, έχουντας στο πλευρό του την Anya Chalotra ως Yennefer, τη Freya Allan ως Ciri και τον Joey Batey ως Jaskier. Νέες προσθήκες στο cast είναι οι Yasen Atour (Ben-Hur, Young Wallander) ως Witcher Coen, Agnes Bjorn ως Βruxa Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders, Dracula Untold) ως Witcher Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) ως Witcher Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) ως Lydia, Kristofer Hivju (Game of Thrones’ Tormund Giantsbane) ως Nivellen και Mecia Simson ως Francesca.


Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*