Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη σειρά Cobra Kai

*
Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για τη σειρά Cobra Kai, που αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας και θα προβληθεί από το YouTube Red. Τα γεγονότα της κωμικής αυτής σειράς διαδραματίζονται 30 χρόνια μετά από αυτά του The Karate Kid Part III. Ο Ralph Macchio, επανέρχεται στο ρόλο του Daniel LaRusso και για μια ακόμα φορά θα αντιμετωπίσει τον Johnny Lawrence, που υποδύεται και πάλι ο William Zabka. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Mr. Miyagi, ο Daniel απολαμβάνει μια επιτυχημένη ζωή ως οικογενειάρχης και έμπορος αυτοκινήτων, ενώ ο Johnny τα βγάζει δύσκολα πέρα και αναζητά τη δόξα του παρελθόντος. Το cast συμπληρώνουν οι Xolo Maridueña (Parenthood), Tanner Buchanan (Designated Survivor), Courtney Henggeler (Mom), Mary Mouser (Freakish) και Ed Asner. Το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Heald (Hot Tub Time Machine), Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg (Harold & Kumar), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Susan Ekins, Will Smith, James Lassiter και Caleeb Pinkett. Καθήκοντα σκηνοθέτη έχουν αναλάβει οι Hurwitz και Schlossberg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*