Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη σειρά Disenchantment του Matt Groening

*
Από το πρώτο κιόλας teaser της νέας σειράς που προετοιμάζει ο Matt Groening για λογαριασμό του Netflix και έχει την ονομασία Disenchantment, φαίνεται ότι ο δημιουργός δεν θέλει κανείς να ξεχάσει τις προηγούμενες παραγωγές του. Το teaser ξεκινάει με αναφορές στα Futurama και The Simpsons, δύο από τα πιο δημοφιλή cartoons της σύγχρονης εποχής. Σχετικά με τη νέα σειρά, το teaser δεν παρουσιάζει πολλά πολλά, πέρα του ότι μας συστήνει το βασιλιά και την κόρη του, που βρίσκεται σε μπελάδες. Το Disenchantment περιγράφεται ως μια κωμική σειρά για ενήλικες που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 17 Αυγούστου 2018. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια περιοχή που ονομάζεται Dreamland, και η πλοκή περιστρέφεται γύρω από της περιπέτειες της νεαρής πριγκίπισσας Bean, του elf φίλου της Elfo και της Luci, που αποτελεί τον προσωπικό της δαίμονα. Οι Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre δανείζουν τις φωνές τους στους τρεις πρωταγωνιστές, ενώ στο voice cast ανήκουν επίσης οι John DiMaggio και Billy West.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*