Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη σειρά The Witcher

*
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για την επερχόμενη σειρά The Witcher. Σε αυτό παρουσιάζεται ο ηθοποιός Henry Cavill, που θα υποδύεται τον κυνηγό τεράτων Geralt. Αυτό πάντως που ξένισε τους περισσότερους είναι η εμφάνιση του πρωταγωνιστή. Ξυρισμένος "κόντρα", ο Cavil δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με τη φιγούρα που έχουν συνηθίσει οι φίλοι της σειράς παιχνιδιών. Κάποιοι έσπευσαν να τον παρομοιάσουν με τον Orlando Bloom στο ρόλο του Legolas και άλλοι προχώρησαν ακόμα περισσότερο, μιας και στο μυαλό τους ήρθε ο Lucius Malfoy, ανταγωνιστής του Harry Potter. Η σειρά The Witcher θα αποτελείται από 8 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2020. Εκτός του Cavill, έχουν επίσης επιβεβαιωθεί η Anya Chalotra ως Yennefer και η Freya Allen στο ρόλο της Ciri.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*