Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για την ταινία Peninsula, sequel του Train to Busan

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία του Train to Busan, ο σκηνοθέτης Yeon Sang-Ho επιστρέφει με την ταινία Peninsula. Ουσιαστικά πρόκειται για τη συνέχεια των γεγονότων του πρώτου φιλμ και ο Sang-Ho μας επαναφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Με βάση το σενάριο, ο Jung-Seok είναι ένας στρατιωτικός που ναι μεν κατόρθωσε να ξεφύγει από την καταστροφή, όμως είναι αναγκασμένος να ζήσει ξανά τον τρόμο, καθώς του ανατίθεται μια μυστική αποστολή με διπλό στόχο. Ανάκτηση και επιβίωση. Η ομάδα του συναντάει τελείως τυχαία μια ομάδα επιζόντων και η επιβίωσή τους θα εξαρτηθεί από το ποια πλευρά της ανθρώπινης φύσης- η καλή ή η κακή- θα επικρατήσει.

Πρωταγωνιστούν οι Gang Dong-Won (My Brilliant Life) ως Jung-Seok, Lee Jung-Hyun (The Battleship Island) ως Min-Jung, Lee Re (Witch’s Court) ως Joon, Kwon Hae-Hyo (The Crowned Clown) ως Kim Noh, Kim Min-Jae (Urban Cops), Go Kyo-Hwan, Kim Do-Yoon και Lee Ye-Won.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*