Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για την ταινία The Tomorrow War του Chris McKay (trailer)

Η Amazon Studios δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το sci-fi action film του Chris McKay με τίτλο The Tomorrow War, όπου πρωταγωνιστεί ο Chris Pratt. Σε αυτό θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πλάνα από τη δράση, με τον Pratt να ηγείται μιας ομάδας στρατιωτών που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από εξωγήινους. Συμπρωταγωνιστούν οι J.K. Simmons και Yvonne Strahovski. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο κόσμος έρχεται σε κατάσταση πανικού όταν μια ομάδα ανθρώπων που ταξιδεύουν στο χρόνο έρχονται από το 2051 με ένα επείγον μήνυμα. Τριάντα χρόνια μετά η ανθρωπότητα χάνει στον πόλεμο εναντίον μιας εξωγήινης φυλής που σκορπίζει τον θάνατο. Η μόνη ελπίδα είναι η μεταφορά στρατιωτών και πολιτών από το παρόν στο μέλλον, με σκοπό να ενισχυθούν οι δυνάμεις της αντίστασης. Ανάμεσα σε όσους επιλέγονται είναι ο δάσκαλος και οικογενειάρχης, Dan Forester. Αποφασισμένος να σώσει τον κόσμο για χάρη της κόρης του, ο Dan συμμαχεί με έναν λαμπρό επιστήμονα και τον πατέρα του, με αποστολή να ορίσουν τη μοίρα του πλανήτη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*