Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το His Dark Material

*
Το BBC δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά His Dark Material, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων του Philip Pullman. Στο trailer βλέπουμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς, την Dafne Keen, τον James McAvoy, τον Lin-Manuel Miranda και την Ruth Wilson. Η πρώτη season ακολουθεί την ιστορία της Lyra (Dafne Keen), μίας νεαρής γυναίκας από άλλον κόσμο η οποία θα βρεθεί στην μέση μιας συνομωσίας σχετικά με χαμένα παιδιά, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και ένα παράξενο φαινόμενο που ονομάζεται Dust. Και τα 8 επεισόδια της πρώτης season θα σκηνοθετήσει ο Tom Hooper (The King’s Speech), ενώ θα αναλάβει και τα δύο πρώτα της δεύτερης, με τους Dawn Shadforth, Otto Bathurst, Euros Lyn και Jamie Childs να σκηνοθετούν τα υπόλοιπα. Η συνέχεια στον παρακάτω player. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*