Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το Monsters at Work του Disney+

*
Η Disney και η Pixar αποκάλυψαν το πρώτο teaser του Monsters at Work. Η νέα animated σειρά του Disney+ θα σταθεί ως sequel της ταινίας Monsters, Inc. του 2001 και θα περιέχει την επιστροφή των Sulley και Mike. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 2 Ιουλίου.

Στο video βλέπουμε το δίδυμο στη νέα τους εργασία, έχοντας πάρει στα χέρια τους την εταιρεία στην original ταινία της Pixar, αλλά και νέους χαρακτήρες όπως τον Tylor Tuskmon. Στο show θα ακούγονται οι φωνές των John Goodman, Billy Crystal, John Ratzenberger, Jennifer Tilly, Bob Peterson, Ben Feldman, Mindy Kaling, Henry Winkler, Lucas Neff, Alanna Ubach, Stephen Stanton, Aisha Tyler και Bonnie Hunt.

Πρόκειται για μια παραγωγή της Disney Television Animation με executive producer τον Bobs Gannaway (Mickey Mouse Clubhouse, Planes: Fire & Rescue).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*