Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Cobra Kai

Το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Cobra Kai και όπως φαίνεται η μάχη ανάμεσα σε Johnny Lawrence και Daniel LaRusso μόλις έχει ξεκινήσει. Τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται 30 χρόνια μετά από αυτά του The Karate Kid Part III. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Mr. Miyagi, ο Daniel απολαμβάνει μια επιτυχημένη ζωή ως οικογενειάρχης και έμπορος αυτοκινήτων, ενώ ο Johnny τα βγάζει δύσκολα πέρα και αναζητά τη δόξα του παρελθόντος. Γι' αυτό ανοίγει και πάλι τη σχολή Cobra Kai. Το cast συμπληρώνουν οι Xolo Maridueña (Parenthood), Tanner Buchanan (Designated Survivor), Courtney Henggeler (Mom), Mary Mouser (Freakish) και Ed Asner. Το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Heald (Hot Tub Time Machine), Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg (Harold & Kumar), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Susan Ekins, Will Smith, James Lassiter και Caleeb Pinkett. Καθήκοντα σκηνοθέτη έχουν αναλάβει οι Hurwitz και Schlossberg. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου 2019, στο YouTube Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*