Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη νέα horror σειρά NOS4A2 του AMC

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά NOS4A2. Επιπλέον ανακοινώθηκε οτι η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2019, την ίδια μέρα με αυτή της επόμενης σεζόν της σειράς Fear the Walking Dead. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία της Victoria “Vic” McQueen (Ashleigh Cummings), που ανακαλύπτει οτι έχει την υπερφυσική ικανότητα να βρίσκει χαμένα αντικείμενα, οδηγώντας με το ποδήλατό της κατά μηκος μιας παράξενης γέφυρας. Συναντάει τον Charlie Manx (Zachary Quinto), έναν άνδρα που απαγάγει παιδιάι και τα μεταφέρει σε ένα υπερφυσικό μέρος, την Christmasland. Ο Manx αντλεί δυνάμεις από τις ψυχές των παιδιών και τα διαφθείρει. Η Vic ήταν το μόνο παιδί που αντιμετώπισε και ξέφυγε από τον Manx, με τις εμπειρίες αυτές να σημαδεύουν τη ζωή της. Χρόνια μετά, ο Manx απαγάγει το γιό της Vic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*