Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη νέα έκδοση του Godfather Part III με το The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

*
O Francis Ford Coppola ασχολήθηκε ξανά με το Godfather Part III για να προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση με την ονομασία The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Πλέον έχουμε και το πρώτο trailer. Η ταινία έχει υποστεί πλήρες ψηφιακό ρετουσάρισμα για βελτίωση της εικόνας και του ήχου, προσεγγίζοντας -όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής- το αρχικό όραμα του δημιουργού. Ο Al Pacino πρωταγωνιστεί στο τρίτο μέρος της θρυλικής κινηματογραφικής τριλογίας, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από το οργανωμένο έγκλημα και να γυρίσει στη νομιμότητα. Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia, Sofia Coppola, Joe Mantegna και Bridget Fonda.



Δείτε ακόμη ένα μήνυμα του Coppola για το πως έφερε πιο κοντά στο σήμερα τη θρυλική ταινία.



Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Δεκεμβρίου και σε ψηφιακή μορφή και Blu-ray στις 8 Δεκεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*