Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά Altered Carbon

*
Το Altered Carbon είναι το next big thing που θα προβληθεί μέσω Netflix το 2018 και παρακάτω θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer. H sci-fi σειρά είναι βασισμένη στη νουβέλα του Richard K Morgan και θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 2 Φεβρουαρίου. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο trailer, στο μέλλον, η ανθρώπινη συνείδηση θα μπορεί να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται σε ένα νέο ανθρώπινο σώμα, όταν ο πρώτος "ιδιοκτήτης" πεθάνει. Η πλοκή επικεντρώνεται στον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου που δολοφονείται και τα περιεχόμενα του εγκεφάλου του μεταφέρονται σε νέο σώμα. Στη συνέχεια προσλαμβάνει έναν πρώην στρατιωτικό για να αποκαλύψει τον εγκληματία. Πρωταγωνιστούν οι James Purefoy (Rome, Trollhunters), Joel Kinnaman (Suicide Squad, The Killing) και Will Yun Lee (San Andreas). Την παραγωγή έχει αναλάβει η "δικιά" μας Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator: Genisys), που με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι, μαζί με τον James Cameron, συνυπογράφει το σενάριο του επερχόμενου Alita: Battle Angel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*