Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά Batwoman

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο CW δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την επερχόμενη σειρά Batwoman, όπου πρωταγωνιστεί η Ruby Rose. Έχουν περάσει τρία χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Batman και το Gotham βρίσκεται σε απόγνωση. Κουμάντο στην πόλη κάνουν ένοπλες εγκληματικές οργανώσεις.

Η Kate Kane είναι αυτή που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την τάξη, προσφέροντας ξανά ασφάλεια στους κατοίκους της πόλης. Στον αγώνα της θα έχει ως συμμάχους την ετεροθαλή αδερφή της Mary (Nicole Kang) και τον πολυμήχανο Luke Fox (Camrus Johnson), γιο του γκουρού της τεχνολογίας Lucius Fox.


Πλέον η Kate Kane συνεχίζει το έργο του ξάδερφού της Bruce Wayne, αναλαμβάνοντας το ρόλο της Batwoman. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το προσεχές φθινόπωρο.

Δείτε τα trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Βαλθήκανε να κάνουν όλους τους κανονικούς ήρωες σε σειρές με τα αντίθετα φύλα. Αναμένουμε την γυναίκα Thing, καθώς την Gambit όπου θα ρίχνει πασιέντζα πριν νικήσει κάποιον εχθρό.

*