Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά Homecoming με τη Julia Roberts

*
Έχουν μείνει λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την πρώτη παρουσία της Julia Roberts στη μικρή οθόνη και η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Homecoming, τη σειρά που προετοιμάζει ο Sam Esmail, γνωστός από το Mr. Robot. Η Heidi Bergman εργάζεται στο Homecoming Transitional Support Center, έναν οργανισμό που βοηθάει πρώην στρατιώτες να επανέλθουν στην κοινωνία ως πολίτες. Ο Walter Cruz (Stephan James) είναι ένας από αυτούς και μάλιστα αγωνιά να ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή του. Προϊστάμενος της Heidi είναι ο Colin Belfast (Bobby Cannavale), ένας φιλόδοξος άντρας με υπερβολικές απαιτήσεις που εγείρουν πολλές φορές ερωτήματα για τα κίνητρά του. Τέσσερα χρόνια μετά, η Heidi έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή και ζει με τη μητέρα της (Sissy Spacek). Εργάζεται ως σερβιτόρα και κάποια στιγμή την επισκέπτεται ο ελεγκτής του υπουργείου άμυνας (Shea Whigham), με ερωτήσεις γιατί έφυγε από τον οργανισμό. Τότε η Heidi αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτή που επαναλαμβάνει στον εαυτό της. Σε άλλους ρόλους βλέπουμε τους Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, Dermot Mulroney, Hong Chau, Sydney Poitier, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri και Jacob Pitts. Το Homecoming θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 2 Νοεμβρίου 2018 και μάλιστα υπάρχουν ήδη πλάνα για δεύτερη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*