Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά The Book of Boba Fett του Disney+

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά The Book of Boba Fett, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney Plus. Η σειρά ακολουθεί τα χνάρια του bounty hunter Boba Fett (Temuera Morrison) και της μισθοφόρου Fennec Shand (Ming-Na Wen), στις περιπέτειές τους με τον υπόκοσμο του πλανήτη Tatooine. Σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού οι Jon Favreau, Dave Filoni και Robert Rodriguez, με το Boba Fett να διαδραματίζεται στο ίδιο timeline με το The Mandalorian. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου και είναι μία από τις πολλές παραγωγές με θεματολογία από τον κόσμο του Star Wars, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*