Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά Yellowstone με τον Kevin Costner

*
Η Paramount Network δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Kevin Costner με τίτλο Yellowstone. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον κόσμο των Duttons, μιας οικογένειας που ζει στη Montana και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου. Ο βραβευμένος δύο φορές με Οσκαρ Kevin Costner υποδύεται τον πατριάρχη μιας οικογένειας που έχει υπό τον έλεγχό της το μεγαλύτερο ράντσο των H.Π.Α. Αυτό βρίσκεται κάτω από τις συνεχείς επιθέσεις Ινδιάνων και κτηματομεσιτών. Ο αγώνας για επιβίωση είναι καθημερινός και οι αστάθμητοι παράγοντες συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Gil Birmingham, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen και Denim Richards. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Taylor Sheridan (Hell or High Water, Wind River) και την παραγωγή οι Weinstein Television, John & Art Linson (Sons of Anarchy, Fight Club, Heat) και Kevin Costner.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*