Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ The Beatles: Get Back

Το Disney+ αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ The Beatles: Get Back του Peter Jackson. Πρόκειται για μια παραγωγή που βρίσκεται στα σκαριά τα τελευταία χρόνια και θα προσφέρει μια ενδελεχή ματιά στην ένδοξη ιστορία του θρυλικού rock συγκροτήματος και στη σχέση μεταξύ των μελλών της John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr. Η σειρά είναι χωρισμένη σε τρία διαφορετικά επεισόδια που θα γίνουν διαθέσιμα μέσα από το Disney+ σε τρεις διαδοχικές ημέρες ξεκινώντας από τις 25 Νοεμβρίου.

Για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ χρησιμοποιήθηκε ακυκλοφόρητο υλικό διάρκειας 60 ωρών, το οποίο γυρίστηκε μέσα σε 21 μέρες. Η σκηνοθεσία του εν λόγω υλικού έγινε από τον Michael Lindsay-Hogg το 1969. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε ένα αρχείο με περισσότερες από 150 ώρες ηχογραφημένου υλικού, το οποίο ήταν κλειδωμένο σε ένα συρτάρι για περισσότερο από μισό αιώνα.

Producers του The Beatles: Get Back είναι οι Peter Jackson, Clare Olssen και Jonathan Clyde με executive producers τους Ken Kamins και Jeff Jones της Apple Corps. Editor της παραγωγής είναι ο Jabez Olssen και η μίξη της μουσικής έγινε από τους Giles Martin και Sam Okell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*