Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την animated ταινία Batman: Soul of the Dragon

Η Warner Bros. Home Entertainment δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη animated ταινία με τίτλο Batman: Soul of the Dragon. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο BruceWayne (David Giuntoli) φτάνει στον τόπο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευσή του στις πολεμικές τέχνες και έχει την πρώτη συνάντηση με τον master O-Sensei.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μια απειλή από το παρελθόν, με τον master O-Sensei στο πλευρό του, ο Bruce Wayne θα πρέπει να εξασφαλίσει τη βοήθεια τριών πρώην συμμαθητών του, με παγκόσμια αναγνώριση στις πολεμικές τέχνες, που είναι οι Richard Dragon, Ben Turner και Lady Shiva. Λόγω των σκηνών βίας που περιέχει η ταινία έχει τοποθετηθεί στην κατηγορία R.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*