Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την live-action ταινία Dynasty Warriors

*
Το πρώτο trailer για την live-action ταινία Dynasty Warriors είναι γεγονός και φαίνεται πως έχει καταφέρει να αποδώσει καλά την ατμόσφαιρα των παιχνιδιών. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, ανακοινώθηκε το 2016 και την παραγωγή της έχει αναλάβει η China 3D Digital Entertainment Limited. Όπως και τα παιχνίδια, η ταινία θα ασχοληθεί με την περίοδο των Τριών Βασιλείων της κινεζικής ιστορίας και τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Roy Chow.Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Christine To και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Liu Bei, Guan Yu, Zhang Fei, Tony Yang, Geng Han, Louis Koo. Δείτε το trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*