Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την κωμωδία The Package

*
To Netflix δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία The Package. Τέσσερεις έφηβοι πηγαίνουν για ανοιξιάτικες διακοπές σε μια κατασκήνωση και μια σειρά από ατυχη γεγονότα πυροδοτούν μια κούρσα με το χρόνο, προκειμένου να σώσουν ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει μια φίλη τους. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Doheny (Alex Strangelove), Geraldine Viswanathan (Blockers), Sadie Calvano (Mom), Luke Spencer Roberts (Phoenix Forgotten),  Eduardo Franco (American Vandal), Michael Eklund (Wynonna Earp), Gary Jones (Stargate SG-1), Alexander Calvert (The Edge of Seventeen), Sugar Lyn Beard (Sausage Party) και Blake Anderson (Workaholics). Η σκηνοθεσία είναι έργο του Jake Szymanski (Stepbrothers) και το σενάριο έχουν γράψει οι Kevin Burrows (The Croods) και Matt Mider (Gentlemen Lobsters). Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκονται οι Nicholas Weinstock, Adam Devine, Anders Holm, Blake Anderson, Kyle Newacheck και Ross M. Dinerstein. Το The Package θα είναι διαθέσιμο μέσω Netflix από τις 10 Αυγούστου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*