Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την τέταρτη σεζόν του The Expanse στο Amazon Prime Video

*
Το Amazon αποκάλυψε την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν για τη σειρά The Expanse, η οποία θα εμφανιστεί ξανά μέσω του Amazon Prime Video στις 13 Δεκεμβρίου 2019. Η εταιρεία έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con, δημοσιεύοντας και ένα trailer με αρκετό υλικό από το νέο κύκλο επεισοδίων.

Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας του James S.A. Corey και καταγράφει την ιστορία της ανθρωπότητας που έχει διασπαστεί σε 3 αποικίες στο πλανητικό σύμπαν.


Δείτε το trailer στη συνέχεια του άρθρου.



Ταυτόχρονα, το Amazon δημοσίευσε και ένα εκτενέστερο video με σκηνές από το διαστημόπλοιο Rocinante και τον πλανήτη όπου θα δούμε περισσότερο στη νέα σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • NinteNikos
    • Να πούμε σε αυτό το σημείο γιατί ίσως πολύ δεν το γνωρίζουν όπως και εγώ άλλωστε πως το Amazon Prime Video έχει κανονική παρουσία στην Ελλάδα με αρκετές μάλιστα σειρές μεταγλωτισμενες .

*