Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

*
Warner Bros. Animation και Nickelodeon δημοσίευσαν το πρώτο trailer για την ταινία Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles. Τα χελωνονιντζάκια εμφανίζονται για πρώτη φορά στη Gotham City και συγκρούονται με τον Dark Knight. Όμως τελικά, οι ήρωες θα συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τον Shredder και τη Foot Clan. Στο voice cast μετέχουν οι Troy Baker, στο ρόλο του Batman αλλά και του The Joker, Darren Criss ως Raphael, Kyle Mooney (Saturday Night Live) ως Michelangelo, Baron Vaughn (Grace and Frankie) ως Donatello και Eric Bauza (The Woody Woodpecker Show) ως Leonardo. Σκηνοθετεί ο Jake Castorena σε σενάριο του Marly Halpern-Graser. Το Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*