Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Cruella της Disney

Η Disney δίνει στο κοινό μια πρώτη ματιά στη νέα live-action κινηματογραφική παραγωγή Cruella. Με την Emma Stone στο γνωστό πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία μας ταξιδεύει στο Λονδίνο των ‘70s όπου μια ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας αποκτά μια παράξενη εμμονή με το δέρμα των σκυλιών Δαλματίας. Πρόκειται για το origin story της Cruella de Vill, την πασίγνωστη κακιά του 101 Dalmatians.

Στο Cruella θα εμφανίζονται οι Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Mark Strong, Kirby Howell-Baptiste και Jamie Demetriou. Σκηνοθέτης είναι ο Craig Gillespie και το σενάριο είναι δουλειά των Dana Fox και Tony McNamara. Producers είναι οι Kristin Burr, Andrew Gunn και Marc Platt. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 28 Μαΐου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*