Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Damsel

*
Το επίσημο trailer για την ταινία της Magnolia Pictures, Damsel, μας παρουσιάζει τον Robert Pattinson και τη Mia Wasikowska σε μια κωμωδία σε στυλ western, που είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον David Zellner. Ο Samuel Alabaster (Robert Pattinson)είναι ένας εφευρέτης που περιπλανιέται στα σύνορα της Αμερικής για να παντρευτεί την αγάπη της ζωής του, Penelope (Mia Wasikowska). Όσο ταξιδεύει στην άγρια δύση μαζί με ένα μεθύστακα που ονομάζεται Parson Henry (David Zellner) και ένα άλογο μινιατούρα, το αρχικά απλό τους ταξίδι γίνεται πιο επεισοδιακό, μπλέκοντας τους ρόλους του ήρωα, του κακού και του θύματος. Συμπρωταγωνιστούν οι Robert Forster, Nathan Zellner, and Joseph Biligiere. Το Damsel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*