Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Hellboy

*
Το πρώτο trailer για το Hellboy κατέφτασε και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο David Harbour, γνωστός και από τη σειρά Stranger Things και στο πλευρό του βρίσκονται οι Ian McShane (Deadwood, American Gods) στο ρόλο του θετού πατέρα του Hellboy,Professor Trevor Bruttenholm (Professor Broom), Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil franchise) στο ρόλο της villain Nimue ή Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) στο ρόλο της Alice Monaghan, Penelope Mitchell (Hemlock Grove) στο ρόλο της μάγισσας Ganeida και Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, LOST) στο ρόλο τουMajor Ben Daimio. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) και το σενάριο έχει γράψει ο Andrew Cosby (Eureka). Την ευθύνη της παραγωγής έχουν αναλάβει οι Mike Mignola, Larry Gordon, Lloyd Levin και Mike Richardson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*