Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Knives Out

*
Η πρώτη ταινία του Rian Johnson μετά τη συγγραφή και σκηνοθεσία του Star Wars: The Last Jedi ονομάζεται Knives Out και έρχεται να εμπλουτίσει το είδος ταινιών μυστηρίου για το ποιος είναι ο ένοχος της υπόθεσης μεταξύ των χαρακτήρων της.

Η ταινία περιγράφεται σαν φόρος τιμής στην Agatha Christie και αφηγείται την ιστορία της δολοφονίας του συγγραφέα Harlan Thrombey και της έρευνας για το ποιος από τους οικείους του τον σκότωσε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το καστ της ταινίας, στο οποίο βρίσκουμε τους Daniel Craig, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome και Jaeden Martell.


Η πρεμιέρα του Knives Out θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*