Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Mowgli του Andy Serkis

*
Το πρώτο trailer για την πολυανεμενόμενη μεταφορά του Andy Serkis σε ταινία που αφορά το The Jungle Book, Mowgli που βασίζεται στο βιβλίο του Rudyard Kipling. Το trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε παρακάτω, προσφέρει μια πιο σκοτεινή οπτική στο The Jungle Book, σε σχέση με αυτή που έχουν συνηθίσει οι fans της ταινίας της Disney. Ούτως ή αλλως και ο ίδιος ο Andy Serkis είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι η ταινία θα είναι μια σκοτεινή αφήγηση του βιβλίου. Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του Kipling είναι πολύ πιο τρομακτική από όσο νομίζουμε. Δεν πρόκειται για ένα αγόρι που πηδάει από δέντρο σε δέντρο και είναι φίλος με όλα σχεδόν τα ζώα της ζούγκλας. Η ιστορία έχει να κάνει με τη βίαιη πραγματικότητα της ζωής στη ζούγκλα. Εκτός από τον Andy Serkis, στην ταινία Mowgli πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Christian Bale και Naomie Harris. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*