Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Rampage

*
Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την ταινία Rampage. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του arcade παιχνιδιού της Bally Midway που κυκλοφόρησε το 1986 και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Dwayne “The Rock” Johnson. Η πλοκή διαδραματίζεται στη Ρουάντα, όπου ο Johnson είναι επικεφαλής μιας αποστολής ενάντια στη λαθροθηρία και επικεντρώνεται σε τρία γεννετικά τροποποιημένα ζώα. Ένα λύκο, ένα γορίλα και ένα αλιγάτορα. Και τα τρία ζώα μεγαλώνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το μέγεθος, η ταχύτητα και η αγριότητά τους βρίσκονται εκτός ορίων και καθοδηγούμενα από δόλιους ανθρώπους θα ξεκινήσουν ένα "ταξιδι" που έχει ως σκοπό την καταστροφή του κόσμου. To Rampage θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Απριλίου 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*