Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Step Sisters

*
Η ταινία Step Sisters πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλεται μέσω Netflix στις 19 Ιανουαρίου και το πρώτο trailer βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Megalyn Echikunwoke (Arrow), Matt McGorry (How to Get Away with Murder), Naturi Naughton (Power, The Client List) που πλαισιώνονται από τους Sheryl Lee Ralph, Marque Richardson, Eden Sher, Lyndon Smith, Gage Golightly, Nia Jervier και Alessandra Torresani. Σύμφωνα με το σενάριο, η Jamilah Bishop (Megalyn Echikunwoke) μια άριστη σε όλα μαθήτρια και χορεύτρια, ετοιμάζεται να σπουδάσει Νομική στο Harvard. Όμως όταν της ζητείται να διδάξει μια αδελφότητα γυναικών πως να χορεύουν, νιώθει ότι η αποτυχία πλησιάζει στο κατώφλι της. Δίχως να πει τίποτα στα μέλη της αδελφότητας που ανήκει, ξεκινάει να εκπαιδεύει τις αντίπαλες Sigma Beta Beta (SBB) για τον επερχόμενο διαγωνισμό χορού. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Charles Stone III (Drumline, Paid in Full) και το σενάριο υπογράφει ο Chuck Hayward (Dear White People), που ανήκει επίσης στην ομάδα των παραγωγών, μαζί με τους Lena Waithe (Master of None), Ben Cory Jones (Insecure), Matt Alvarez (Straight Outta Compton),  Jeffrey Soros, Simon Horsman, Patrick Murray και Josh Reinhold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*