Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία The Post του Steven Spielberg

*
Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Steven Spielberg που έχει τίτλο The Post. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το σκάνδαλο των Pentagon Papers που συγκλόνισε τις Η.Π.Α. το 1971. Πιο συγκεκριμένα, o δημοσιογράφος της The Washington Post  Ben Bradlee (Tom Hanks) και η εκδότρια Katharine Graham (Meryl Streep), αποφασίζουν να δημοσιεύσουν απόρρητα έγγραφα που είχαν διαρρεύσει από τον στρατιωτικό αναλυτή Daniel Ellsberg. Με βάση αυτά αποδεικνυόταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος Johnson είχε εξαπατήσει το λαό και το κονγκρέσο σχετικά με την εμπλοκή των H.Π.Α. στο Βιετνάμ και ότι ο μετέπειτα πρόεδρος Nixon είχε, μυστικά, κλιμακώσει τη σύγκρουση. Σε άλλους ρόλους βλέπουμε τους Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Matthew Rhys, Bradley Whitford, Carrie Coon, Jesse Plemons, David Cross, Alison Brie, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Michael Stuhlbarg και Zach Woods. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2017 και η πρεμιέρα για το ευρύ κοινό έχει οριστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*