Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Batwoman

Το CW δημοσίευσε το πρώτο trailer της επερχόμενης τρίτης σεζόν της σειράς Batwoman. Με τα επικίνδυνα villain trophies του Batman να αγνοούνται, η ομάδα της σειράς επιστρατεύει τη βοήθεια της Alice προκειμένου να τα εντοπίσει πριν αυτά καταλήξουν σε λάθος χέρια. Το Batwoman αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στις 13 Οκτωβρίου.

Στο show εμφανίζονται οι Javicia Leslie, Bridget Regan, Robin Givens, Nick Creegan, Victoria Cartagena, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kand και Camrus Johnson. Βασίζεται σε χαρακτήρες της DC και αποτελεί παραγωγή των Berlanti Productions και Warner Bros. Television με producers τους Greg Berlanti, Caroline Dries, Geoff Johns και Sarah Schechter.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*