Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Jumanji: The Next Level

*
Το πρώτο trailer για το Jumanji: The Next Level φέρνει την ομάδα πίσω στη ζούγκλα, μόνο που αυτή τη φορά όλα έχουν αλλάξει. Παρά το δεσμό μεταξύ των μελών που υπήρχε στην πρώτη ταινία, φαίνεται πως πλέον ο καθένας έχει τραβήξει το δικό του δρόμο. Ο Spencer εξαφανίζεται για μια ακόμα φορά και τότε οι Fridge, Bethany και Martha αποφασίζουν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι για να τον σώσουν.

Όμως κάτι δεν πάει καλά στην όλη διαδικασία. Δεν επιστρέφουν όλοι στα αρχικά τους avatars. Ο παππούς του Spencer (Danny DeVito) και ο φίλος του (Danny Glover), μπαίνουν και αυτοί στο παιχνίδι. Με τις προσθήκες αυτές η ομάδα πρέπει να βρει τον Spencer και να επιστρέψει στην καθημερινότητα.


Πρωταγωνιστούν οι Dwayne “The Rock” Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Jack Black, Alex Wolff, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Colin Hanks, Nick Jonas. Danny DeVito, Danny Glover και Awkwafina.

Το Jumanji: The Next Level θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*