Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Star Trek: Picard που έρχεται στο CBS και για νέο trailer για τα Star Trek: Short Treks

*
To CBS παρουσίασε στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con νέες πληροφορίες και το πρώτο trailer για το Star Trek: Picard, αλλά και πληροφορίες και trailer για τα Star Trek: Short Treks. To Star Trek: Picard έρχεται στις αρχές του 2020 στην streaming υπηρεσία του δικτύου (CBS All Access) και πέραν του Patrick Stewart, θα δούμε από τις οθόνες μας τους Jeri Ryan και Brent Spiner. Η σειρά λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Trek: The Next Generation και των film sequels Generations, First Contact, Insurrection και Nemesis. Δείτε το πρώτο trailer στη συνέχεια του άρθρου.



Το CBS αποκάλυψε ακόμη την επιστροφή των αυτόνομων επεισοδίων Star Trek, των Star Trek: Short Treks, τα οποία θα εμφανιστούν ξανά από το φθινόπωρο. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*