Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το The Good Cop του Netflix

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer της επερχόμενης αστυνομικής κωμωδίας The Good Cop. Στην σειρά, πατέρας και γιος αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν υποθέσεις, τους οποίους υποδύονται οι Tony Danza (Don Jon) και Josh Groban (Crazy, Stupid, Love). Ο πρώτος εκ των δύο παίζει έναν πρώην αστυνομικό του NYPD που δεν ακολουθούσε ποτέ τους κανόνες και ο δεύτερος – ο γιος του – έναν έξυπνο ντέντεκτιβ που τους ακολουθεί πάντα καθώς αναλαμβάνει τις σκληρότερες υποθέσεις του Brooklyn. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Monica Barbaro (Chicago Justice), Isiah Whitlock (Pete’s Dragon) και Bill Kottkamp (Fist Fight). Ο showrunner και executive producer του The Good Cop είναι ο Andy Breckman, ο δημιουργός του Monk. Executive producers είναι και οι Randy Zisk (Bones, Monk) και Howard Klein (The Office, The Mindy Project). Τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου θα είναι διαθέσιμα στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*