Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το The House with a Clock in Its Walls

*
Οι Universal Pictures και Amblin Entertainment δημοσίευσαν το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία, The House with a Clock in Its Walls και οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο απαρτίζουν ο Jack Black και η Cate Blanchett, οι οποίοι έχουν μία μακρά προϋπηρεσία στα παραφυσικά φαινόμενα και τις απροσδόκητες εξελίξεις. Στα της υπόθεσης, η μοίρα φέρνει τον δεκάχρονο Lewis (Owen Vaccaro) επισκέπτη στο σπίτι του θείου του και σύντομα θα ανακαλύψει ότι όχι μόνο είναι πολύ παλιό αλλά κρύβει και πολλά μυστικά. Ένας μυστηριώδης χτύπος ρολογιού, χωρίς αρχή και τέλος, κινεί την περιέργεια του νεαρού ήρωα ο οποίος χωρίς να το καταλάβει, θα αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της πόλης θέτοντας τον εαυτό του αντιμέτωπο με μάγους και κάθε λογής απέθαντο πλάσμα. Την σκηνοθεσία της ταινίας, που είναι βασιμένη στην ομώνυμη νουβέλα των John Bellairs και Edward Gorey, έχει αναλάβει ο μετρ του είδους Eli Roth (Death Wish) και μαζί του στο σενάριο θα έχει τον Eric Kripke (Supernatural). Οι Black και Blanchett θα πλαισιώνονται από τους Colleen Camp, Kyle MacLachlan, Vanessa Anne Williams, Sunny Suljic και Renee Elise Goldsberry, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Brad Fischer (Shutter Island) και James Vanderbilt (Zodiac). Το The House with a Clock in Its Walls θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*