Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το The Laundromat του Steven Soderbergh που έρχεται στο Netflix

*
Μπορεί ο Steven Soderbergh να αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο το 2013, ωστόσο προσπαθεί να επιστρέψει μέσω του Netflix και της ταινίας του The Laundromat (Το Ξέπλυμα). Το πρώτο trailer για την παραγωγή έγινε διαθέσιμο από την δημοφιλή πλατφόρμα και θυμίζει έντονα το Erin Brockovich. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο μίσος και μηχανορραφίες. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Secrecy World: Inside the Panama Papers Investigation of Illicit Money Networks and the Global Elite του Jake Bernstein και η Meryl Streep είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας ιστορίας που ερευνά πως μια ασφαλιστική απάτη κατάφερε να αποφέρει έσοδα σε μια ομάδα πανίσχυρων οικονομικά ανθρώπων.

Το The Laundromat θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου και θα φτάσει στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι Gary Oldman, Antonio Banderas, James Cromwell, Jeffrey Wright, Robert Patrick, Alex Pettyfer, Chris Parnell και David Schwimmer.


Δείτε περισσότερα στο πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*