Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το sci-fi thriller Kin

*
H Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το επερχόμενο sci-fi thriller Kin. Η πλοκή διαδραματίζεται στο μέλλον και περιστρέφεται γύρω από ένα αγόρι που ονομάζεται Eli. Αυτός και η γονείς του ζουν σε μια περιοχή της πόλης που μαστίζεται από το έγκλημα. Ο αδερφός του ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή, όχι όμως για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Το χρέος του στον αρχηγό του υπόκοσμου θα τον αναγκάσει να συρθεί και πάλι στην παρανομία. Ταυτόχρονα, ο Eli ανακαλύπτει ένα όπλο που χρησιμοποιεί για να προστατεύσει τον αδερφό και τον πατέρα του από τον αρχηγό του υπόκοσμου, την κυβέρνηση και τους παράξενους στρατιώτες. Στο ρόλο των δύο αδερφών οι Myles Truitt και Jack Reynor (Detroit). Στο ρόλο του πατέρα ο Dennis Quaid (A Dog’s Purpose), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι James Franco (The Disaster Artist), Zoe Kravitz (Big Little Lies) και Carrie Coon (The Leftovers). Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο σινεμά στις 31 Αυγούστου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*