Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά Arcane του Netflix

H Riot Games και η Netflix παρουσίασαν το πρώτο trailer για τη σειρά Arcane, που είναι βασισμένη στον κόσμο του League of Legends. Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι η προσθήκη της στον κατάλογο της συνδρομητικής πλατφόρμας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Είναι η πρώτη σειρά anime εμπνευσμένη από το League of Legends. Τα γεγονότα διαδράματίζονται στο Piltover και στο Zaun, ένα μέρος τεχνολογικού τρόμου. Οι δύο πόλεις βρίσκονται σε μια συνεχή αντιπαράθεση μεταξύ τους, με μέλη του Zaun να παρελαύνουν στους δρόμους του Piltover σκορπώντας το χάος.


Οι Hailee Steinfeld (Spider-Man: Into the Spider-Verse) και Ella Purnell (Army of the Dead) δανείζουν τη φωνή τους στους Vi και Jinx, αντίστοιχα. Στο cast υπάρχουν επίσης οι Kevin Alejandro (Lucifer) ως Jayce, Katie Leung (Harry Potter films) ως Caitlyn, Jason Spisak (Young Justice) ως Silco, Toks Olagundoye (Castlevania) ως Mel, JB Blanc (Dota: Dragon’s Blood) ως Vander ως Harry Lloyd (Game of Thrones) ως Viktor.

Η σειρά έχει δημιουργηθεί από τους Christian Linke και Alex Yee. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Riot Games, σε συνεργασία με τη Fortiche Productions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*