Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer του The Mandalorian για το Disney Plus: το Mad Max συναντά το Star Wars

*
Η Disney δημοσίευσε το πρώτο trailer για την αναμενόμενη ξένη σειρά The Mandalorian, η οποία και έρχεται στο Disney Plus. Το πρώτο υλικό δείχνει εκπληκτικό και θυμίζει έντονα στοιχεία από το Mad Max που έχουν ενσωματωθεί στον κόσμο του Star Wars. Το trailer ξεκινάει με πεταμένη κράνη στρατιωτών και ανθρώπους στην έρημο και αμέσως μεταφέρεται σε σκηνές δράσης με όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά στον κόσμο του Star Wars: διαστημόπλοια, droids και μάχες σώμα με σώμα. Το The Mandalorian θα είναι από τα δυνατά χαρτιά το λανσάρισμα του Disney Plus και βασίζεται στον Boba Fett και τον πατέρα του, τον Jango.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Pedro Pascal (Game of Thrones) και η ιστορία του καλείται να ενώσει τα γεγονότα ανάμεσα στο Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi, αμέσως μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και την άνοδο της First Order. Στόχος της Disney είναι ένα πιο «σκοτεινό» story και από το πρώτο trailer κάτι τέτοιο είναι εμφανές. Το The Mandalorian έρχεται στο Disney Plus με το λανσάρισμα της υπηρεσίας, στις 12 Νοεμβρίου.


Δείτε το πρώτο trailer του στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*