Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο trailer για τη σειρά Insatiable

*
To Netflix δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά Insatiable. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται έννοιες όπως η εκδίκηση και πρωταγωνιστούν οι Debby Ryan, Dallas Roberts και Alyssa Milano. Σύμφωνα με το σενάριο, για πολλά χρόνια η Patty (Debby Ryan) είναι αποδέκτης άσχημης συμπεριφοράς, έχει τοποθετηθεί στο περιθώριο και υποτιμηθεί λόγω του βάρους της. Όμως ξαφνικά έχει την εντύπωση ότι είναι αδύνατη και σχεδιάζει να ξεπληρώσει όλους όσους την έκαναν να αισθάνεται άσχημα. Ο Bob Armstrong (Dallas Roberts), δικηγόρος στο επάγγελμα είναι ο μόνος που βλέπει τις ικανότητες της Patty, την παίρνει υπό την προστασία του και την προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα. όμως ο Bob και η συζυγός του δεν έχουν ιδέα το που μπορεί να φτάσει η οργισμένη Patty. Συμπρωταγωνιστούν οι Christopher Gorman (2 Broke Girls), Erinn Westbrook (In a World), Michael Provost (Elbow Grease), Kimmy Shields (Girlboss), Irene Choi (The Perfect Guy) και Sarah Colonna (Has Anyone Seen My Pants?). Δημιουργός της σειράς είναι η Lauren Gussis (Dexter) για λογαριασμό του Netflix. Η Gussis βρίσκεται επίσης στην ομάδα της παραγωγής, μαζί με τους Ryan Seacrest (American Idol), Nina Wass (Shades of Blue), Andrea Shay (Benched), Todd Hoffman (The Confirmation), Dennis Kim (APB) και Andy Fleming (Barefoot). Το Insatiable θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix στις 10 Αυγούστου και είναι χωρισμένο σε 10 ωριαία επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*