Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο trailer για το Jumanji: Welcome to the Jungle

*
To πρώτο trailer του Jumanji: Welcome to the Jungle παρουσιάζει το όνειρο κάθε gamer; Ή μήπως όχι; Όλα ξεκινούν όταν μια παρέα εφήβων πηγαίνει να καθαρίσει ένα υπόγειο, το οποίο είναι γεμάτο με παλιά πράγματα. Κατά τη διάρκεια του "συγυρίσματος" θα βρουν μια κονσόλα παιχνιδιών (η οποία τα έχει τα χρονάκια της) και αποφασίζουν να κάνουν ένα διάλειμμα για να ασχοληθούν λίγο μαζί της. Η κονσόλα τους απορροφά, με την κυριολεκτική έννοια και βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι παίρνοντας τη μορφή των avatars τους. Κάπου εκεί, θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο για να επιστρέψουν πίσω στον πραγματικό κόσμο.



Dwayne Johnson, Kevin Heart, Jack Black και Karen Gillian αποτελούν την ομάδα των 4 παικτών που θα πρέπει να αποδράσουν από το videogame και πως θα το καταφέρουν αυτό; Θα το μάθουμε στις 20 Δεκεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Jumanji με ΠΑΣΟΚ : παίζουν επιτραπέζιο και οι μεγάλοι ''γίνονται'' παιδιά
      Jumanji με ΣΥΡΙΖΑ : παίζουν RPG video game και τα παιδιά γίνονται μεγάλοι

      Υ.Γ. αφίσες Uncharted4 και Last Guardian στο trailer η άτιμη η Sony Pictures Entertainment :D

    • mysterious
    • @Valkongr θα συμφωνήσω 100%...είχα πει κάποια στιγμή πριν μερικά χρόνια με αφορμή την ταινία Snitch ότι έχει εξελιχθεί σε συμπαθητική μορφή αλλά μου φαίνεται κι εμένα το έχει πλέον ξεφτιλίσει...κι αυτή η μόνιμη πόζα στις φώτο,πολύ αντρίλα ρε παιδί μου.

*