Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο πλήρες trailer για το Spider-Man: Into the Spider-Verse

*
Η Sony Pictures Animation δημοσίευσε το πρώτο πλήρες trailer για το Spider-Man: Into the Spider-Verse. Οι Phil Lord και Christopher Miller, τα δημιουργικά μυαλά πίσω από τις παραγωγές The LEGO Movie και 21 Jump Street, προσφέρουν το ταλέντο τους και μια νέα προσέγγιση στον κόσμο του Spider-Man, με τον οπτικό τομέας να τα σπάει κυριολεκτικά. Το Spider-Man: Into the Spider-Verse μας συστήνει τον Miles Morales, ένα έφηβο από το Brooklyn και τις απεριόριστες πιθανότητες του Spider-Verse, όπου περισσότεροι από ένας μπορούν να φοράνε τη μάσκα.

Ο Shameik Moore, δανείζει τη φωνή του στον Miles Morales και στο πλευρό του βρίσκονται οι Liev Schreiber ως Kingping, Mahershala Ali ως Uncle Aaron, Brian Tyree ως Jefferson Morales, Luna Lauren Velez ως Rio Morales, Lily Tomlin ως Aunt May, Hailee Steinfeld ως Spider-Gwen και Jake Johnson ως Peter Parker. Η σκηνοθεσια έχει ανατεθεί στους Bob Persichetti, Peter Ramsey και Rodney Rothman. Το σενάριο έχει γράψει ο Phil Lord. Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκονται οι Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller και Christina Steinberg. Το Spider-Man: Into the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*